VÅRE KURS & WORKSHOPS

Vi ønsker at du skal oppdage gleden ved å skape selv med naturmaterialer. Med litt grunnleggende kunnskap blir det lettere. Og når du får det til blir det gøy! Stikkord for alle våre workshops og kurs er at de er ganske ”neppå”. Det finnes ingen fasit i blomsterbinderi. Mye av moroa er nettopp å leke seg med materialene, la kreativitet og personlig smak få fritt spillerom. Men det hjelper å ha noen tips og triks om håndverket i ermet.

Kurs i blomsteråkeren

Bli med oss inn i blomstenes verden og opplev ekte og ureist blomsterglede i åkeren på Fornebu!
Disse kursene inkluderer selvplukk av egne åkerblomster og vi lover at opplevelsen gjør noe med deg, på mange plan. Åkerkursene arrangeres i samarbeid med U.Reist.

Digitale kurs og how-to guider

Små, enkle filmsnutter fulle av tips, nyttig kunnskap og step-by-step demonstrasjoner fra ide til ferdig blomsterarbeider. Lett å dele i venninnegjengen! Hva med å invitere til blomsterverksted og bobler en lørdagskveld? Pris: 150,-

Kransekurs ADVENT, JUL

Her får du boltre deg i herlige naturmaterialer og lære å binde din egen nydelige adventskrans. Ta gjerne med deg en venninne eller to og unn dere en fin start på adventstiden!
Kransekurs i adventstida er veldig populært og blir fort utsolgt, så sikre deg en plass så snart du kan!

Mobile workshops – vi kommer til deg

Vi skreddersyr workshops til private grupper, bedrifter og institusjoner i Oslo & omegn på forespørsel. Da laster vi Trucken med blomster og utstyr og kommer til deg! Vi kan også hoste en lukket workshop for din gruppe hos oss. Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer og blir enige om pris.

flowertruck

Kurs & workshops – med dine blomster

Vi holder gjerne kurs i andre blomstermiljøer; hos gartnerier, hagelag og andre som har blomster og nødvendig utstyr selv, men trenger et kursopplegg og en instruktør.
Ta kontakt om du/ din bedrift er interessert!

Jeg vil takke for et supert kransekurs. Jeg og mine venninner ønsker oss dette som en årlig førjuls-tradisjon! Det var lærerikt og gøy. Kurset var uhøytidelig og enkelt lagt opp. Vi følte alle at vi mestret oppgaven, takket være gode og inspirerende kursholdere. Tusen takk!

Céline Bache-Wiig Stabekk

For et herlig og upretensiøst kransekurs! Med kyndig veiledning fra Caroline (med hjelper) lærte også jeg som har laget en del kranser før masse nye triks. Vi fikk virkelig leke oss med masse fine materialer og her var det ikke spart på noe. Det aller beste med kurset må jeg likevel si var den fine stemningen Caroline lagde med humor og bøttevis av julestemning. Anbefales!

Therese Korsmo Mjaaland Bekkestua

Hvis du har lyst på et koselig lavterskeltilbud sammen med venninner er det bare å booke et kransekurs med FlowerTruck. Vi fikk bruke lekre, velduftende greiner med forskjellig vintergrønt og blomstrende materialer, nydelige sløyfer og litt annen dekorativ pynt. Og vi fikk veldig god veiledning underveis. Jeg har aldri laget dørkrans før, og var SÅ FORNØYD da jeg kom hjem med den fineste kransen jeg noensinne har hatt! Tusen takk for hyggelig og inspirerende kveld. Vi kommer gjerne igjen.

Torunn Bade Lysaker

Jeg har vært veldig fornøyd med begge kursene jeg har vært på hos FlowerTruck, både blomsterarrangering og kransekurs. Kransen holdt seg fin i en evighet! Jeg kommer gjerne på kurs igjen.

Elisabeth Lund Fornebu