VÅRE KURS & WORKSHOPS

Vi ønsker at du skal oppdage gleden ved å skape selv med naturmaterialer. Med litt grunnleggende kunnskap blir det lettere. Og når du får det til blir det gøy! Stikkord for alle våre workshops og kurs er at de er ganske ”neppå”. Det finnes ingen fasit i blomsterbinderi. Mye av moroa er nettopp å leke seg med materialene, la kreativitet og personlig smak få fritt spillerom. Men det hjelper å ha noen tips og triks om håndverket i ermet.

LIVE KURS & WORKSHOPS

Vi byr på mange spennende live kurs og workshops for grupper opp til 15 personer, nesten hele året. I perioden august – oktober arrangeres alle kurs i Blomsteråkeren på Fornebu og inkluderer selvplukk av åkerblomster. En opplevelse som gjør noe med deg, på mange plan. 

Åkerkursene på Fornebu arrangeres i samarbeid med U.Reist

Du finner detaljert informasjon om alle kurs og når/hvor de arrangeres i produktbeskrivelsene under. Om noe er uklart tar du bare kontakt! 

NB! Alle kurs og workshops kan bestilles til private grupper og bedrifter.  Se «workshop for grupper/bedrifter» i karusellen eller skroll deg til siste avsnitt på denne siden hvis du vil arrangere noe i blomsteråkeren (eller et annet sted)!

Velkommen i blomsterbobla!

Digitale Minikurs

Små filmsnutter fulle av tips, nyttig kunnskap, inspirasjon og step-by-step demonstrasjoner som gjør det enkelt for deg å skape selv.

Når du kjøper et digitalt kurs hos oss er det ditt for evig og alltid. Og her spiller det ingen rolle hvor du bor, disse kursene får du glede av uansett hvor du befinner deg! Nedlastningsinformasjon får du så fort du har kjøpt og betalt kurset.

KURS, workshops PÅ BESTILLING

Vi selger veldig gjerne kurs og workshops til lukkete selskap, private grupper, bedrifter, institusjoner, hagelag – you name it! Du kan velge mellom alle våre live kurs og workshops.

Vi holder slike workshops hos oss, enten i åkeren på Fornebu (i sommersesongen), i det koselige Felleshuset på Fornebu eller hos en av våre samarbeidspartnere i kafé-bransjen som har alle rettigheter og tilbyr servering. Alle lokalene vi har til disposisjon er superkoselige.

Med en FlowerTruck i stallen er vi selvfølgelig også mobile! Vi kan laste Trucken med blomster og utstyr og komme til dere dersom det passer bedre.

Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer deg og din gjeng – bedrift eller privat –  og blir enige om pris.

GRATIS TIPS OG INSPIRASJON?

Bli med i blomsterbobla og få vårt (gratis) minimagasin rett i innboksen din hver måned!