VÅRE KURS & WORKSHOPS

Litt grunnleggende kunnskap og noen smarte tips gjør det både lettere og morsommere å lage sine egne buketter,  kranser og andre blomsterbinderier! Stikkord for alle våre kurs er at de er rause, upretensiøse og ganske ”neppå”. Her er det kreativitet i fri flyt, tonnevis av inspirasjon, bøttevis av blomster og masse god energi! 

opplevelser& inspirasjon

Her finner du kurs og workshops med individuell påmelding. Alle kurs i perioden august – oktober arrangeres i  Blomsteråkeren på Fornebu og inkluderer selvplukk av åkerblomster.

Åkerkursene på Fornebu arrangeres i samarbeid med U.Reist

NB! Alle kurs kan også bestilles til private grupper/ lukket selskap (minimum 10 personer)

Velkommen i blomsterbobla!

eventer & pop-ups på BESTILLING

Vi tilbyr også små og store eventer med enkle workshops til større grupper og bedrifter. En hyggelig- og litt annerledes opplevelse!

Disse arrangeres i Blomsteråkeren på Fornebu (aug-okt) og vi har gode samarbeidspartnere på bevertning i nabolaget dersom dere ønsker servering. Det er også mulig å ta med egen snacks og drikke.

Med en FlowerTruck i stallen er vi selvfølgelig også mobile og kan arrangere en blomsterinspirert hyggestund eller pop-up workshop hvor som helst. Også utenom åkersesongen.

Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer deg og din gjeng – bedrift eller privat –  og blir enige om pris. 

GRATIS TIPS OG INSPIRASJON?

Meld deg på Blomsterbobla og la deg inspirere av vårt blomsterunivers! Helt gratis. No spamming!