Salgsbetingelser

Firma
www.flowertruck.no er levert av FlowerTruck AS, organisasjonsummer 922041172

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert MVA

Betaling
Betaling via Vipps ved utsjekk av handlekurven ved kassa i nettbutikken.
Ved bestilling av kurs og workshops til institusjoner, bedrifter og private grupper sender vi faktura til kjøper på forhåndsavtalt pris. Et faktureringsgebyr tilkommer.

Angrerett
Når du handler på nett har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten forutsetter at varen returneres i originalemballasjen. Kjøper betaler selv returfrakten og er ansvarlig for at produktet pakkes forsvarlig for å sikre trygg retur. Når vi mottar varen betaler vi tilbake beløpet for varen innen maks 30 dager (gitt at varen er intakt og uforandret).

Unntak fra angrerettloven:
Snittblomster er ferskvare og unntatt angrerettlovens bestemmelser. Tidsbestemte hobbykurs er også unntatt angrefristloven og blir ikke refundert. En kursplass anses dog ikke som personlig og kan selges eller gis bort om du ikke kan bruke den selv. Kjøp av kursplass i nettbutikken er således bindende.
Angreretten gjelder heller ikke ved enkeltstående tjenester som foregår på et bestemt tidspunkt. Dette innebefatter eventer som bryllup, konfirmasjoner etc.

Reklamasjonsrett
Skulle varen du har kjøpt vise seg å være skadet eller ødelagt når du mottar den, vennligst ta kontakt med oss snarest. I henhold til norsk lov har du reklamasjonsrett, med unntak av ferskvare som snittblomster. Vi ønsker at du skal bli fornøyd når du handler hos oss! Og vil gjerne ha beskjed dersom dette ikke er tilfelle så vi kan forbedre oss.

Snittblomster er ferskvare og krever riktig stell. Snitt blomstene med ren og skarp kniv/ blomstersaks, sett dem i ren vase med rent vann og bytt gjerne vann hver tredje dag. Snittblomster varierer i holdbarhet, men med riktig stell skal de stå i minst fem dager.

Gavekortene våre gjelder i ett år. De kan brukes på kurs og workshops og på selvplukk av snittblomster i åkeren (i sesong). De kan ikke veksles inn i penger.

Frakt og levering
Produkter og ferskvarer kan hentes enten i åkeren på Fornebu (i sesong) eller i vårt studio på Stabekk. Det er gratis.
Forsendelse med posten (ikke ferskvare!): 150,-
Levering på døra i Asker, Bærum, Oslo Vest etter avtale: 150,-
Du velger selv leveringsmetode ved utsjekk i nettbutikken.

Du er ansvarlig for å fylle ut riktig navn og adresse ved bestilling. Pakker som ikke kommer fram på grunn av feil adresse kan vi ikke ta ansvar for.

Klager
Ved klage, vennligst kontakt oss på caroline@flowertruck.no

Les mer her

GRATIS TIPS OG INSPIRASJON?

Meld deg på Blomsterbobla og la deg inspirere av vårt blomsterunivers! Helt gratis. No spamming!