Blomster Caroline

Min main mission er at verden skal bli proppfull av hobbyflorister! Jeg har alltid vært vill etter blomster og ganske naturreligiøs, men valgte journalistikken som yrke.

For noen år siden var jeg på full fart inn i veggen, trengte påfyll og noe helt annet å tenke på. Jeg tok blomsterdekoratørutdanning, fikk en skikkelig energiboost og klarte bare ikke å forlate blomstenes verden. Så jeg startet FlowerTrucken som en pop-up blomsterbutikk med fredagsbuketter for salg hver uke.

Det gikk superbra, men ble fort mer logistikk enn blomsterglede.

Og plutselig ble det veldig klart for meg at jeg brenner langt mer for å inspirere folk til å skape sin egen blomsterglede enn å selge blomstergleden fiks ferdig.

Så nå deler jeg det jeg kan om floristfaget i håp om å inspirere flest mulig til å oppdage gleden ved å skape selv med blomster og naturmaterialer. Jeg vil gjerne gjøre blomstenes verden mer tilgjengelig for alle.

GRATIS TIPS OG INSPIRASJON?

Meld deg på Blomsterbobla og la deg inspirere av vårt blomsterunivers! Helt gratis. No spamming!