Vilt og utemmet

Vi liker naturen best når den knapt er temmet. Vi elsker organiske former; krokete greiner og skeive blomsterstilker. Og vi bruker materialer fra naturen året rundt. Vi vil gjerne inspirere deg til å gjøre det samme. Ofte handler det bare om å øve seg litt på å se, bli venn med alle årstidene og få øye på alt det fine som kan brukes, kanskje i kombinasjon med noen blomster fra butikken. Dette snakker vi mye om i våre workshops!

Åkerblomster

I perioden juni – oktober har vi 350 kvadratmeters blomsterparadis å leke oss i på Fornebu. Vi samarbeider med U.Reist AS om Bærums første og foreløpig eneste kommersielle blomsteråker.

Åkerblomster er ikke helt som butikkblomster. De har fått utvikle seg naturlig, har hatt god plass å vokse på og ender sjeldent opp med helt rette stilker og superjevne blomsterhoder. Derimot har de mye personlighet og er en fest bruke i buketter og arrangement. Vi elsker åkerblomstene våre!

I sesongen holder vi kurs og workshops i åkeren, selger superferske åkerblomster i bøtter og bunter og inviterer til selvplukk så ofte vi kan.

Du kan lese mer om U.Reist her

Kortreist

Utenom åkersesongen kjøper vi inn blomster fra våre grossister og samarbeidspartnere. Vi er opptatt av bærekraft og holder oss til så kortreiste materialer som mulig.

Stop and smell the flowers

GRATIS TIPS OG INSPIRASJON?

Bli med i blomsterbobla og få vårt (gratis) minimagasin rett i innboksen din hver måned!