Ukas blomster

Våre blomster i utvalgte butikker

FlowerTruckens blomster vil være i salg hos et knippe butikker og kaféer i Oslo og Bærum på fredager og lørdager fra høsten 2019. Vi er hoppende glade for våre ambassadørutsalg som ønsker å tilby sine kunder våre superfreshe sesongblomster og med det bidra til å skape mer arbeid for flere flyktninger i området vårt. Nedenfor ser du hvor du kan kjøpe ukas bukett og dermed bidra du også.

Kemt, Hegdehaugsveien 23

More to come…

Abonnement

Vi tilbyr abonnement, fredagsblomster, til dere som ønsker friske blomster på bordet i helgene. Verdt å unne seg – med god samvittighet! Kjøper du et abonnement hos oss bidrar du nemlig til at FlowerTrucken er travel hele året og kan skape arbeid for så mange flyktninger som mulig.

Du vet aldri helt hva du får av oss, men det vi lover er sesongens ferskeste, friskeste blomster inspirert av tidens trend. Vi binder enkle, rene buketter der sesongens fineste får spille hovedrollen. Vi liker det best sånn.

Pris per uke: 399,- pluss frakt (100,-)

Minimum fem leveringer, men disse kan gjerne fordeles over mer enn 5 uker. Dette avtaler vi når du tar kontakt for bestilling.

Foreløpig geografisk begrensning til Oslo Vest og Bærum.

Flowertruck knapper (1)

Bestill for pick-up

Du er velkommen til å forhåndsbestille ukas blomster for pick-up enten på verkstedet eller på Trucken de ukene vi er ute. Hvor vi har pop-up varierer fra uke til uke, men annonseres i god tid på Facebook, Instagram og her på  nettsiden. Når du vet du skal ha blomster, kan det være lurt. Det er ikke helt uvanlig at vi blir utsolgt.

Du vet aldri helt hva du får av oss, men det vi lover er superfreshe blomster bundet på FlowerTruckens vis: Enkle, rene buketter der sesongens fineste får spille hovedrollen.

Vi tar kun forhåndsbestilling på de litt rause bukettene, pris fra 349,-

Bestillingsfrist er tirsdag klokka 12 for pick-up påfølgende fredag.

Flowertruck knapper (1)