OM OSS

En større agenda

FlowerTrucken ønsker at folk skal blomstre! Du. De du er glad i. Og alle de rundt oss som står i fare for å visne litt.

Som journalist har jeg alltid vært samfunnsengasjert og over snittet opptatt av folk som av ulike årsaker havner litt utenfor, blir oversett og glemt. Etter årevis på jobb i ulike redaksjoner var tiden inne for å finne på noe nytt, skape noe eget og bruke energien på å få til noe som kan gjøre en forskjell for noen av disse folka. Jeg tok blomsterdekoratørutdanning, hoppet ut i gründerlivet og lever nå i en herlig røre av alt jeg brenner for og er opptatt av. Living the dream!

Making people flourish

Hos FlowerTrucken er vi særlig opptatt av å gi folk som står i fare for å visne litt en mulighet til å blomstre sammen med oss.

Vi ønsker å skape arbeid for flest mulig av de som av ulike årsaker har havnet utenfor arbeids- og samfunnsliv, og har derfor en sosial profil på all vår rekruttering.

Folk med innvandrerbakgrunn, særlig kvinner, ligger FlowerTruckens hjerte ekstra nær. Vi ønsker å vise dem en vei inn i det norske samfunnet ved å skape en sosial arena, og etter hvert arbeid, for så mange som mulig. At disse kvinnene deltar i samfunnet og kommer seg ut i jobb er noe av det viktigste for vellykket integrering.