OM OSS

En større agenda

FlowerTruck AS er et sosialt entreprenørskap. Vi selger blomster for å finansiere vår viktigste agenda: Vi ønsker at folk rundt oss skal blomstre, og særlig de som står i fare for å visne litt.

Som journalist har jeg alltid vært samfunnsengasjert og over snittet opptatt av folk som av ulike årsaker havner litt utenfor, blir oversett og glemt. Etter årevis på jobb i ulike redaksjoner var tiden inne for å finne på noe nytt, skape noe eget og bruke energien på å få til noe som kan gjøre en forskjell for noen av disse folka. Jeg tok blomsterdekoratørutdanning, hoppet ut i gründerlivet og lever nå i en herlig røre av alt jeg brenner for og er opptatt av. Living the dream!

Making people flourish

Flyktninger ligger FlowerTruckens hjerte ekstra nær. Vi ønsker å vise dem en vei inn i det norske samfunnet ved å skape en sosial arena, og etter hvert arbeid, for så mange som mulig. Muligheten for jobb viser seg å være en av de mest avgjørende faktorene for vellykket integrering.

For oss er dette inkluderingsarbeidet en fest. Vi kommer i kontakt med mange fine folk som har utrolig mye å by på! Flinke, kloke og interessante mennesker  som fortjener å blomstre sammen med oss! Det er virkelig ingen tvil: Mangfold lønner seg. Og er dessuten en berikelse for oss alle.