VÅRE KURS I 2022

Vi ønsker at du skal oppdage gleden ved å skape selv med naturmaterialer. Med litt grunnleggende kunnskap blir det lettere. Og når du får det til blir det gøy! Stikkord for alle våre workshops og kurs er at de er ganske ”neppå”. Det finnes ingen fasit i blomsterbinderi. Mye av moroa er nettopp å leke seg med materialene, la kreativitet og personlig smak få fritt spillerom. Men det hjelper å ha noen tips og triks om håndverket i ermet. Caroline er både florist og journalist og fremfor alt lidenskaplig opptatt av å gjøre blomsterverdenen mer tilgjengelig for alle.

Mobile og skreddersydde workshops

Vi skreddersyr og tilpasser workshops til private grupper, bedrifter og institusjoner i Oslo & omegn på forespørsel. Vi laster Trucken med blomster og utstyr og kommer til deg! Eller hoster en lukket workshop for din gruppe hos oss. Ta kontakt, så lager vi et opplegg som passer og blir enige om pris

Kurs uten blomster

Vi holder gjerne kurs i andre blomstermiljøer; hos gartnerier, hagelag og andre som har blomster og nødvendig utstyr selv, men trenger et kursopplegg og en instruktør. Ta kontakt om du/ din bedrift er interessert!