Kurs & Workshops

Kosekurs

Det er hyggelig å samles rundt blomster! Vi arrangerer workshops og enkle kurs i bomsterbinding med jevne mellomrom. Mest gøy, litt læring. Tema for workshoppene velges ut fra sesong og årstid og opprettes som arrangement på Facebook. Følg med og meld deg på!

Priser fra 500,-

Vi organiserer også workshops for lukkete selskap – utdrikkingslag, bursdagsfeiringer og sånt – på bestilling. Ta kontakt så lager vi et morsomt opplegg! Vi kan laste opp Trucken og komme til dere. Ellers har vi superhyggelige og godt egnete lokaler for opp til 20 deltakere til disposisjon i nærområdet.

Pris etter avtale og omfang.

Flowertruck knapper (2)

Institusjoner og flyktninger

FlowerTrucken er opptatt av at folk skal blomstre, særlig de som står i fare for å visne litt.

Vi tilbyr enkle blomsterbindingskurs og workshops til institusjoner som ønsker et hyggelig og litt annerledes aktivitetstilbud til sine brukere/ beboere. Vi laster Trucken full med energi og blomsterglede og kommer! Ta kontakt så lager vi et opplegg som passer hos dere.

Pris etter avtale og omfang.

Flyktninger i området ligger vårt hjerte ekstra nær og vi har allerede hatt kurs med mange av dem. Vi vil gjerne ha fler! Det er så gøy å se hvordan blomster forenkler samvær på tvers av kultur og språkbarrierer. Blomster gjør livet hyggeligere. Og integrering enklere. Sånn er det bare.

Flowertruck knapper (2)