Fester & Event

Bryllup

Vi elsker bryllup! Og ser det som en stor ære å få være med å bidra til riktig stemning på en stor og viktig dag for våre kunder.

Vi lager alt av brudearbeider og fikser festlokalet og borddekoren til den store dagen. Prosessen starter med at du tar kontakt med oss, vi avtaler et møte der vi blir litt kjent og snakker litt rundt hva du ønsker og ser for deg. Første møte er selvfølgelig helt uforpliktende. Velkommen til å ta kontakt!

Brukte FlowerTruck til å lage brudebukett, brudepikebuketter, hårkranser og borddekorasjoner i vårt bryllup! Var sååå fornøyd. Nydelige blomster og sprudlende god service som går “all in”. Anbefales!  Siv Beckstrøm, Høvik –

FlowerTruck hadde en stødig, sjarmerende, kreativ og engasjert kontroll på alt av blomster i vårt bryllup. Et vesentlig bidrag til vår drømmedag – tusen takk ! Inger Hovind Tharaldsen, Oslo –

Flowertruck knapper (2)

Konfirmasjon

Vi liker å fikse riktig stemning til konfirmasjoner også. Gutt? Jente? Hva slags interesser har han eller hun? Noe vi kan spinne en liten historie rundt? Vi digger å bringe inn en personlig touch i festdekoren vi leverer. Selvfølgelig i samarbeid med både konfirmant og foreldre. Prosessen starter med et møte, velkommen til å ta kontakt!

 

FlowerTruck hadde ansvar for idé og produksjon av borddekor til Fredriks konfirmasjon. Jeg var strålende fornøyd med både service og resultat og kan trygt anbefale dem. Her kombineres stil og kreativitet på en måte som er helt utenom det vanlige… Trude Martinsen Brun, Stabekk –

Flowertruck knapper (2)

Andre festligheter

Vi elsker fester av alle slag! Det finnes ingen begrensninger for oss, så skal du arrangere noe og trenger blomster er vi her! Om du tenker at du ikke trenger blomster til festen din anbefaler vi deg å tenke litt nøyere gjennom det. Blomster skaper stemning og bidrar til at folk trives. Big time!

Vi fikser selvfølgelig alt av blomster til bedriftsarrangement, møter, messer, julebord og sånt også. Se egen underside Businessblomster.

Flowertruck knapper (2)

Resirkulere blomstergleden?

Vi resirkulerer gjerne blomstene dine til et godt formål etter festen. Hvis du vil. Det er dessverre slik at blomstene ofte havner rett i søpla når festen er over, og sannsynligheten er særlig stor dersom festivitasen har funnet sted i et leid selskapslokale.

Dette misliker vi sterkt. Vi vet at det sitter mange ensomme mennesker rundt på institusjoner i området vårt. De blir veldig glade for litt plutselig og uventet blomsterglede!

Derfor tilbyr vi å resirkulere blomstergleden i stedet. Vi leverer foreløpig til et par gamlehjem i Bærum Kommune.

NB! Resirkuleringen er helt frivillig! Du er selvfølgelig mer enn velkommen til å beholde blomstene selv – og ha glede av dem så lenge de varer. Bare du ikke kaster dem!