Business-
blomster

Mandagsblomster

Vi tilbyr faste blomsterabonnement, mandagsblomster, til alle bedrifter i området vårt som ønsker at kunder skal føle seg velkommen og ansatte skal trives!

Vi leverer buketter med sesongens ferskeste, friskeste blomster før lunsjtid mandag. Pris avtales i forhold til omfang av avtalen.

Kontakt oss, så tar vi en prat om hvordan din bedrift kan få mest mulig ut av et samarbeid med oss!

Flowertruck knapper (1)

Bedriftsevent og arrangement

Vi elsker fester av alle slag! Ta kontakt med oss neste gang bedriften din skal arrangere et viktig møte, et jubileum, fest eller julebord og trenger blomster! Om dere tenker at dere skal droppe blomster for å spare noen kroner på budsjettet, anbefaler vi dere å tenke litt nøyere gjennom det. Blomster skaper mye stemning og bidrar til at folk trives!

FlowerTrucken er dessuten spesielt opptatt av å kommunisere, fortelle en historie eller signalisere noe med dekoren og blomstene vi leverer. For en bedrift vil det typisk være å gjenspeile bedriftens verdier og profil gjennom valg av materialer, farger, stil og uttrykk.

Vi tilbyr også resirkulering av blomstene til et godt formål etter arrangementet. Dette kan du lese mer om under Fester&Event, men kort oppsummert: Som bedriftskunde kan du få mye ut av et samarbeid med oss. Ta kontakt, så finner vi ut hvordan!

Flowertruck knapper (2)